Familien Jensen avatar

Tryg hundepasning nær skov og strand.

Familien Jensen

Nylandsvej, 4654, Faxe Ladeplads
3 Stamgæster
16 Bookinger
4 Anmeldelser
Svartid
cirka 4 timer
Svarprocent
100%

Om Familien Jensen

Hej med jer Så er vi tilbage på Gudog igen :-) Vi (mand 58 år og kone) bor i roligt parcelhuskvarter i Faxe Ladeplads med lukket have 300 m fra skov og strand, hvor vi går ture med hundene et par gange hver dag. Vi benytter også byens dejlige tre indelukkede hundebaner, som hundene har stor glæde af. Familien har altid haft hund og har passet hunde på Dogley/Gudog i mange år. Vi vægter tryghed meget højt, så i er meget velkomne til at besøge os inden første pasning, så både hund og ejere er trygge. Hunden vil bo trygt sammen med os i huset og er meget velkommen til at tage evt. hundekurv eller andet med. Der er næsten altid én af os hjemme, så hunden er som regel kun alene i kortere tid. Vi passer som udgangspunkt kun én hund ad gangen. Vi elsker hunde og glæder til at give dem en god tryg oplevelse, imedens hundeforældrene har fri.

Familien Jensens hunde

Familien Jensen har ikke hunde i hjemmet

Familien Jensens hjem

Total størrelse af udendørsområde: 400 m²

Have
Terrasse
Altan

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 2 måneder siden

Placering

4 anmeldelser

Vi har haft vores sorte labrador, Bono på næsten 8 år, i pleje hos Cindy, Renè og Tae i 3 uger. Da Bono er min kæreste skattepels, var jeg meget bekymret for opholdet, men det blev jeg hurtigt klar over, at der absolut ingen grund var til. Ret hurtigt fik jeg et billede, hvor Bono lå med alle fire ben lige i luften i sin kurv, og det ville han ikke gøre, hvis ikke han var tryg. Renè fortalte også i små beskeder, at Cindy og Bono hyggede sig i haven og på turene på stranden. Det er min oplevelse, at Bono har haft et dejligt ophold hos søde og kærlige mennesker. Det ville vi godt gøre igen, hvis vi fik brug for det.

Vores gravhund Tarzan blev passet hos René og hans kone den 16. og 17. juni. Det var en utrolig god oplevelse. Tarzan er en noget forkælet hund (vi er pensionister - og har god tid til ham) Vi kunne tydeligt mærke på Tarzan at han havde haft det rigtig godt og fået meget omsorg og tryghed. Sjove oplevelser også - vi fik tilsendt billeder af at han havde været på stranden og han er en vandhund så det basker. Vi håber meget at René og hans kone fremover vil passe vores Tarzan!

Vi hentede en meget glad og harmonisk lille hund efter fire dages pasning hos Rene og hustru. Det er tydeligt, at her er mennesker, der bare elsker dyr og vil gøre det bedste de kan, for at, plejebarnet, har det godt og trygt. Desuden er det et stort plus, at Rene og hustru har verdens mest fredelige og skønne hund, som vores lille hvalp, nærmest er blevet slyngveninde med. Vi kan varmt anbefale Rene til andre og vil selv bruge Rene til hver en ferie fremover.

Familien Jensen

Nylandsvej, 4654, Faxe Ladeplads

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!