Tjeneste

Hundeluftning

Beliggenhed

Ørsted

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hundelufter i Ørsted

Find en pålidelig hundelufter i Ørsted. Leg og nus med hver gåtur.

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Book en 30 eller 60 minutters gåtur hos 11 hundeluftere i Ørsted

Michelle: Hunde-glad hundepasser!

Michelle · Hunde-glad hundepasser!

150kr./gåtur
5.0 (4 Bookinger)
Allingåbro - 10.17 km
Min Bullerhund har været i dagpasning i weekenden hos Michelle, jeg er overbevist om han har haft det super godt, jeg fik en meget glad og træt hund hjem :-) samt et par billeder i løbet af dagen. Michelle har selv en mega sød hund. Jeg kan varmt anbefale at få hunden passet hos Michelle og hendes søde hund :-) Hilsen Eloisa og Buller
Heidi: Jeg har altid haft hund. Går hjemme til daglig

Heidi · Jeg har altid haft hund. Går hjemme til daglig

150kr./gåtur
Nimtofte - 17.57 km
Tina Alicia: Hundepasser (vant til adfærdsvanskelige hunde)

Tina Alicia · Hundepasser (vant til adfærdsvanskelige hunde)

150kr./gåtur
5.0 (9 Bookinger)
Randers - 17.85 km
1 Stamgæster
Cazia havde en fantastisk sommerferie hos Tina Det er lækkert at have en tryg fornemmelse i maven når man taget på ferie. Tina er skøn og har en dejlig rolig tilgang til tingene, og så er det hyggeligt at få et par billeder i løbet af ferien af en hund der hygger sig og på ingen måder ser ud til at mangle noget som helst 🥰 Hun glæder sig allerede til næste gang
Stine: Pålidelig og ansvarsfuld dyreelsker

Stine · Pålidelig og ansvarsfuld dyreelsker

150kr./gåtur
5.0 (3 Bookinger)
Spentrup - 18.59 km
1 Stamgæster
Hvis vi kunne give Stine 10 stjerner, så ville vi gøre det. Stine har passet Ella (en lille Bichon Havanais) i 14 dage. Det var fantastisk at kunne aflevere Ella i så lang tid og have fuldkommen ro i maven. Stine er sød, rolig og man er ikke i tvivl om, at hun har stor erfaring med hunde. Hendes rolige, tålmodige og venlige væremåde smitter og gjorde at Ella var tryg med det samme. Stine var rigtig god til at sende beskeder og fotos mens hun passede Ella og vi var ikke et sekund i tvivl om, at de hyggede sig sammen. Vi giver Stine de varmeste anbefalinger og vi glæder os over, at vi har fundet en favorit hundepasser, hvor vi trygt kan aflevere Ella når hun igen skal på ferie hos Stine.
Tina : Hunden i fokus

Tina · Hunden i fokus

200kr./gåtur
Havndal - 18.69 km

Hundeluftning i Ørsted

Der er dage, hvor vi ikke kan tilbyde alle de gåture, vores hunde har brug for. Uanset om det skyldes travl tidsplan, sygdom eller lange arbejdsdage.

Nu kan du booke en hundelufter i Ørsted, til at hente din hund og tage den med på en gåtur; og bringe den glad og afslappet tilbage.