Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Tjeneste

Døgnpasning

Beliggenhed

Løgstør

Aflevering

dd/MM/yyyy

Afhentning

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Døgnpasning i Løgstør

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg blandt 6 hundepassere

Jonna: Uddannet dyrepasser med høj faglighed og stor passion

Jonna · Uddannet dyrepasser med høj faglighed og stor passion

5.0 (13 Bookinger)
Nibe
4 Stamgæster
Kalender opdateret
Vi skulle have vores hund Echo passet for første gang. Det gik bare super godt på alle måder, selv med gode daglige updates. Echo var helt forelsket i Jonna, så der skal han 100% tilbage til næste gang.
Lotte Borup: Risiko for masser af kærlighed og nærvær :-)

Lotte Borup · Risiko for masser af kærlighed og nærvær :-)

5.0 (56 Bookinger)
Aars
14 Stamgæster
Samina har været passet hos Lotte og Gokke i en uge, og det har vi været rigtig tilfredse med 😃. Vi har fået en hund hjem, som er glad og tilpas, og vil helt sikkert benytte Lotte igen.
Claudia: God plads til hunde

Claudia · God plads til hunde

5.0 (5 Bookinger)
Nibe
1 Stamgæster
Claudia og hendes mand Bent og deres to søde hunde Balder og Nynne tog sig rigtig godt af vores gravhund Louis over en forlænget weekend. De har taget Louis med på mange spændende ture og udflugter. Claudia er en skøn hundemor, som med det samme havde god kontakt med Louis og det er tydeligt at hun er vild med hunde. Vi har følt os helt trygge ved at overlade vores hund hos Claudia, Bent og deres hunde. Claudia sendte dagligt søde hilsner med billeder og videoer - det var betryggende at have Louis hos så sød en “hundefamilie”. Vi vil helt klart anbefale Claudia som hundepasser og tøver ikke med at få Louis passet her en anden gang. Mvh Søren og Lena + Louis
Sarah: Hundepasser med egen hund i de dejligste omgivelser

Sarah · Hundepasser med egen hund i de dejligste omgivelser

Aars
1 Stamgæster
Marie: Masser af plads til at være hund

Marie · Masser af plads til at være hund

Løgstør
Sofie: Omsorgsfuld hundeelsker fra Nibe

Sofie · Omsorgsfuld hundeelsker fra Nibe

Nibe

Døgnpasning i Løgstør

Hvis du skal forlade Løgstør i et par dage, og ikke ved, hvem du skal efterlade din hund hos, kan du finde døgnpasning i Løgstør.

En af vores hundepassere i Løgstør vil tage sig af din hund i deres eget hjem og give den en varmere og mere hyggelig oplevelse end de kolde bure på et internat.

Gudogs døgnpasning er det bedste alternativ til internater i Løgstør for dit kæledyr. Din hund vil føle sig hjemme, og du vil kunne rejse med ro i sindet og vide, at din hund er i gode hænder.