Tjeneste

Beliggenhed

Stoholm

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Stoholm

Find en pålidelig hundepasser i Stoholm til at passe din hund i løbet af dagen

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Velg blant 6 hundepassere som tilbyr dagspass for hunder i Stoholm

Dagspasning Stoholm

0 (16 Anmeldelser)

9 kærlige hundepassere i Stoholm

Gennemsnitspris på 136 kr. per dag

16 anmeldelser af hundebørnehave

Hvordan finder jeg en pålidelig hunde dagspasning nær mig i Stoholm?

At finde pålidelig hundepasning i Stoholm kunne ikke være nemmere med Gudog!! Med 9 højt kvalificerede hundepassere, som er klar til at give din firbenede ven den bedste pleje muligt, enten hjemme hos dig eller hos dem. Alt du skal gøre er:

  • Søg: Brug Stoholm-kortet til at finde pådeligelige hundepassere, der tilbyder hundepasning nær dig.
  • Book: Send besked til det perfekte match for din hund, arranger et personligt møde og book via Gudog.
  • Fotoopdateringer: Din hund nyder den bedste personlige pleje, leg og kærlighed, mens du vil modtage fotoupdateringer hele dagen.

Hvor meget koster hunde dagspasning i Stoholm?

Prisen for hundepasning i Stoholm er designet til at passe til forskellige budgetter, fra så lidt som 0 kr. per dag til en gennemsnitlig pris på 263 kr. per dag. Hundeejere kan søge blandt over 9 på Gudog for at finde en betroet hundepasser, der passer til deres budget og deres hunds specifikke behov.

Er hunde dagspasning i Stoholm sikkert?

Absolut! Med 28 dages pasninger og 16 positive anmeldelser fra hundeejere er Gudog-hundepassere de bedste i branchen. Alle Gudog-passere skal også bestå en omfattende screening af deres erfaring, faglige kvalifikationer, billeder og anmeldelser fra hundeejere. I løbet af de sidste 12 måneder er kun 14% af passere i Stoholm blevet godkendt til at blive en del af Gudog. For ekstra sikkerhed:

  • Vi anbefaler, at alle hundeejere arrangerer et møde før booking for at se passernes hjemmemiljø og sikre en god pasform for deres hund.
  • Hver pasning på Gudog inkluderer dyrlægedækning til din hund, for ekstra ro i sindet.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke hunde dagspasning i Stoholm?

I gennemsnit booker hundeejere i Stoholm pasning 36 dage i forvejen til startdatoen for deres booking. For en stressfri oplevelse anbefaler vi alle hundeejere at bekræfte din hunds pasningsbooking så tidligt som muligt, da tilgængeligheden kan fylde hurtigt op.

Hvor meget koster hunde dagspasning for to hunde i Stoholm?

De fleste hundepassere i Stoholm tilbyder en reduceret sats for en ekstra hund i en pasningsbooking. Med en 50% rabat vil den forventede gennemsnitlige daglige pris være 205 kr. for to hunde. Da priser kan variere, er det bedst at tale direkte med din pasningspasser for at bekræfte specifikke priser baseret på din hunds individuelle behov.

Kan jeg møde min pasningsperson før en hundepasning i Stoholm?

Selvfølgelig! Når du har bekræftet din booking med din valgte pasningsperson til dagpleje for hunde i Stoholm, anbefaler vi, at alle hundeejere arrangerer et møde og hilsen. Dette giver dig mulighed for at se pasningspersonens hjem, diskutere vigtige detaljer om din hunds plejekrav og sikre, at din hund og pasningspersonen er det perfekte match. Husk, at du kan annullere en booking på Gudog når som helst og få 100% refundering op til 3 dage før bookingen begynder.

Hvordan kan jeg finde en hundepasser i Stoholm, der passer til min hunds specifikke behov?

Med 9 Gudog-hundepassere tilgængelige i Stoholm er det en leg at finde det ideelle match til din hund! Uanset om din hund er genert over for andre kæledyr, kræver omfattende motion eller har brug for særlig medicinsk pleje, er den rette pasningspasser klar til at tage sig af din hund som en del af familien. Søg efter hundepassere nær dig, sammenlign profiler, arranger et møde og hilsen og match din hund med deres nye bedste ven.

Kan jeg booke hunde dagspasning i mit eget hjem i Stoholm?

Selvom de fleste hundepassere tilbyder pasning i deres eget hjem, betyder Gudogs netværk af 9 pasningspassere i Stoholm, at du nemt kan finde et match, der opfylder dine specifikke behov. Brug blot kortfunktionen eller søgelisten ovenfor til at sammenligne passere og opdage det ideelle for din hunds præferencer. Derefter kan du direkte sende besked til passeren for at planlægge en booking, der fungerer for dig, din hund og din pasningspasser.

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!

Gudog Fordele