Erfaren hundepasser aktiv og omsorgsfuld

Gerdi

Gyvelvej, 6430, Nordborg
7 Stamgæster
12 Anmeldelser
Sidst set på
cirka 4 timer siden
Svartid
cirka 1 time
Accepterede bookinger
100%
Svarprocent
100%

Om Gerdi

Hej. Vi bor i en lille landsby på Als i et naturskønt område med mange vandremuligheder. Vi har selv to dejlige labrador tæver på 4 -7 år, der er socialiseret og kan med børn og andre hunde. Din hund skal kunne med andre hunde. Jeg går spor og træner lydighed i Dch og har mange års erfaring i arbejdet med hunde. De sidste par år har vi passet mange forskellige hunde gennem Dogley, det er rigtig hyggeligt og vores hunde nyder at have en legekammerat eller to på besøg. Vi kan tilbyde et hjem, hvor din bedste ven vil blive passet og plejet, som var den vores egen og hundene vil aldrig være alene. Vi bor tæt på åbne marker,- skov og strand, hvor der er plads til gode gåture. Vi mødes gerne på forhånd, så vi er sikre på at kemien mellem hundene er i orden. Da vi har to tæver, tager vi KUN imod hanhunde, der er kastreret eller kemisk kastreret. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen.

Gerdis hunde

Ulla
Labrador Retriever·Størrelse L·6 År, 10 Måneder
Ayla
Labrador Retriever·Størrelse L·4 År

Gerdis hjem

Have

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
250kr.
Jeg passer hunde over 7 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
250kr.
Jeg passer hunde over 7 kg

Tilgængelighed

juni 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 11 timer siden

Placering

12 anmeldelser

Milo (softcoated wheaten terrier) er endnu engang blevet passet af Gerdi, Milo gik lige ind, selvom det var et stykke tid siden han sidst havde været der, så det er jo skønt. Vi er helt trygge og ubekymrede, når Milo er hos Gerdi, da vi ved, at han er i de bedste hænder, som sædvanligt modtag vi sms'er, så vi kunne følge med i Milos liv hos Gerdi og hendes hunde, og han havde det helt bestemt godt❤️.

Teddy er nu blevet passet hos Gerdi og hendes to dejlige hunde Ulla og Ayla et par gange med overnatning, og det har været en utrolig god oplevelse for os. Teddy blev passet utroligt godt på, og han indgik i Gerdis hjem på lige fod med hendes egne hunde, og samtidig prioriterede Gerdi at tilpasse de daglige aktiviteter efter Teddys behov, race og sind. Gerdi sendte opdateringer til os på SMS flere gange dagligt, hvilket gav os en god tryghed. Vi vil uden tvivl anbefale andre at få passet hund hos Gerdi, og vi lader meget gerne Teddy passe hos Gerdi igen:)

Gordon er igen blevet passet hos Gerdi og de to piger. Det er en fornøjelse, og med helt ro i maven jeg afleverer ham der. Jeg får updates hver dag… Og Nøj hvor han hygger

Gerdi

Gyvelvej, 6430, Nordborg

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!